Από την ίδρυσή του ο ΝΟΕΦ έχει συνεχή παρουσία στον ιστιοπλοϊκό χώρο με σημαντικές διακρίσεις και επιτεύγματα στην ιστιοπλοΐα τριγώνου για παιδιά και νέους αθλητές.

Η Ιστιοπλοΐα δεν είναι μόνο άθλημα και διασκέδαση, είναι κυρίως ένας ξεχωριστός τρόπος ζωής. Προσφέρει υπέροχες εμπειρίες, με έντονο ανταγωνισμό και πολύχρονες φιλίες και φέρνει τους νέους κοντά σ' αυτό που τόσο πλουσιοπάροχα μας προσφέρει αυτή η χώρα. Τη θάλασσα!

Για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της ιστιοπλοΐας, ενός αθλήματος που σμιλεύει το νου, τη θέληση και φέρνει τον άνθρωπο τόσο κοντά στη φύση, χρειάζονται πολύ μεράκι, σύγχρονες προπονητικές μέθοδοι και συνεχής λειτουργία φυτωρίου αθλητών.

Αποτέλεσμα αυτών είναι οι νέοι να υιοθετούν θετική στάση ζωής, μακριά από επικίνδυνες επιλογές και έξεις. Η μύηση των νέων στην ναυτική τέχνη τους συνδέει με υπευθυνότητα, ομαδικό πνεύμα και αντοχή κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως επίσης ανταγωνιστικότητα και θέληση για διάκριση με τόλμη.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης - Φιλίας λειτουργεί με Ακαδημία Ιστιοπλοΐας με τμήματα για παιδιά 7 - 13 ετών με σκάφη τύπου «OPTIMIST» και για νέους 14 - 16 ετών με σκάφη τύπου «LASER». Οι δύο προπονήτριες του Ομίλου, με αγάπη για τα παιδιά, εισάγουν με ηρεμία, υπευθυνότητα και σταδιακά βήματα τους νέους αθλητές στον υπέροχο κόσμο της Ιστιοπλοΐας.

Τα μαθήματα γίνονται σύμφωνα με το διαδραστικό σύστημα διδασκαλίας, θεωρίας και πράξης: Η θεωρία γίνεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου και η πρακτική εξάσκηση στο Φαληρικό Όρμο, συνοδεία των προπονητριών με τα δύο φουσκωτά ταχύπλοα σκάφη ιδιοκτησίας του Ομίλου.


ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

  Κατερίνα Λαγοπούλου

Μέλος του ΝΟΕΦ, επικεφαλής της ομάδας υποστήριξης τριγώνου του ΝΟΕΦ. Σεμινάρια ναυαγοσωστικής, Δίπλωμα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης, Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονήτριας ιστιοπλοΐας, 11 χρόνια προπονήτρια Optimist, Laser, 420.

Πάνω από 25 χρόνια στο χώρο της Ιστιοπλοΐας, 17 χρόνια ως αθλήτρια με σημαντικές διακρίσεις στην Ελλάδα και διεθνώς στις κατηγορίες Optimist, 420, 470 και Europe.

 

 

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ